Újra kérésre... Néger szelet

Én magam még sosem csináltam, de anyukám elég gyakran süti és szeretjük is.
A recept:
6 tojjásárgáját 15 dkg margarinnal, 25 dkg cukorral habosra keverünk. 5 dkg kakaót, 1 kk. szódabikarbónát, 2 dl tejet és 25 dkg lisztet adunk hozzá. Kizsírozott, lisztezett tepsiben megsütjük.
A 6 tojás fehérjét 40 dkg cukorral gőz fölött kemény habbá verjük.
Ha a tészta kisült baracklekvárral megkenjük és fölé rétegezzük a habot. ( Ez utóbbi anyámnak mindig úgy sikerül, hogy úgy néz ki mit a hullámzó tenger :) )
Végül a máz, melyhez 8 dkg vajat olvasztunk és adunk hozzá 2 dkg kakaót, 8 dkg cukrot és 2 evőkanál étkezési keményítőt (ez utóbbi elhagyható), ha kész a hab tetejére tesszük.
Szeletelés előtt hűvös helyen tartjuk egy darabig, hogy könnyebben vágható legyen.