Hidegtorta vagy Gumitorta, kinek melyik tetszik jobban

Évente kb. háromszor készül ez a süti nálunk és ez volt az egyik alkalom mikor képet is csináltam róla, így most teljesítem többek kívánságát és felrakom a receptjét.
A torta négy rétegből áll. Rétegenként hűtjük/fagyasztjuk és csak a már szilád rétegre öntjük a következőt.
1. réteg:
3 tojássárgáját elkeverünk 1 csomag vaníliás cukorral, 6 ek. porcukorral.
1,5 dl vízben feloldunk 2 ek. zselatint, ezt a tojássárgájához öntjük, majd belerakjuk a tojásfehérje habját is.

2. réteg:
Megismételjük az előző réteget, csak most a tojássárgájához adunk 2 ek. kakaóport.
3. réteg:
Feloldunk 1,5 dl vízben 2 ek. zselatint, adunk hozzá 2 pohár tejfölt, 6 ek. porcukrot és összekeverjük.
4. réteg:
Feloldunk 1,5 dl vízben 2 ek. zselatint és keverünk bele 2,5 dl málna vagy szamóca szörpöt.