Sonkás, füstölt sajtos mini quiche

A márciusi Nők Lapja Konyhájában találtam egy receptet, ami megtetszett. Igaz az kecskesajtos volt, de olyanom épp nem volt itthon, de mindenképp ki akartam próbálni.
A recept 20 db kosárkára volt, nekem 21 jött ki.
A tészta:
12 dkg liszt,
8 dkg vaj,
1 tojássárgája,
0,5 dl tej,
1 csipet só,
összedolgozva és kinyújtva 2 mm vastagra, kiszaggatva kerek formákra, amik kb. akkorák legyenek, hogy terítsék a fém kosárkaformát. A formát először kiolajozzuk, majd belisztezzük!



A töltelék:
1,5 dl tejszín,
1 tojás - összekeverve,
8 dkg sonka,
8 dkg füstölt sajt,
1 csipet só,
1 csipet bors,
elkeverjük és a tésztába rakjuk.

Így fog készen kinézni: