Ázsiai zöldséges hús

Az, hogy mitől lesz nálam egy étel ázsiai leginkább a felhasznált fűszerek határozzák meg. Így került a mai étel is ebbe a kategóriába.
A elkészítéséhez nem kell olyan alapanyag, ami alig beszerezhető és 30 perc alatt tartalmas étel rakhatunk az asztalra.
Elkészítés:
3 ek. olívaolajon megpirítunk 2 gerezd fokhagymát, egy kisebb fej hagymát és 1 csirkemellet. Felöntjük 2 dl vízzel és beleöntjük a 40 dkg zöldségkeveréket. Én fagyasztottat vettem és mielőtt beleöntöttem a serpenyőbe langyos vízzel leöblítettem.
Ezek után jöhetnek a fűszerek: ízlés szerint kínai ötfűszer és só, plusz 1 ek. szójaszósz. Ez fő kb. 30 percig és már ehető is.



Közben főzhető ki hozzá rizs. Nekem volt maradék kukoricás rizs tegnapról :)