Mogyoróvajas keksz #2

Ha nem vagy éhes, de úgy ennél valamit :-)
A belseje puha, a széle roppanós.


Elkészítés:
25 dkg sós mogyoróvajat összekeverünk 20 dkg barna cukorral, majd egyenként 3 tojással, végül öntünk még bele 1 dl tejszínt. Ehhez adjuk hozzá a 20 dkg liszt és 1 kávéskanál sütőpor keverékét.
Ha összedolgoztuk  fagyasztóba rakjuk 1 órára. Sütés előtt fagylaltos kanállal kis gombócokat csinálunk, amiket vaníliás cukorba forgatunk.
200 fokon 10-15 perc alatt aranybarnára sütjük.

Ha nem akarjuk az össze kekszet kisütni a kis golyókat formázás után tegyük a fagyasztóba egy tálcára  félórára, majd ha megfagytak egy zacskóba pakolhatjuk őket és süthetjük, mikor újra úgy hozza a szükség :-)