Makadámdiós palacsinta sült banánttal és pekándiós sziruppal


Tény, a makadámdió hajmeresztően drága, de 1X mindenképp érdemes kipróbálni, mert csodás élmény.

Recept: 
2 tojást összekeverünk 1 evőkanál cukorral, 2 púpos evőkanál liszttel és 3 dkg sütőporral. Aztán hozzáadunk 10 dkg makadámdió, amit előzőleg ledaráltunk, végül annyi tejet, hogy egy nem túl híg palacsintatésztát kapjunk.
Ebből az adagból kb. 8 kisebb palacsinta lesz.

Abban a serpenyőbe, amibe megsütöttük a palacsintatésztát rakunk kb. 3 dkg vajat, megolvasztjuk és megsütünk benne két felszeletelt banántot :-)

A sült banántot a palacsintára rakjuk és leöntjük pekándiós sziruppal. Végül még langyosan megesszük :-)

Elkészítési idő: kb. 15 perc.