Az új év kezdete eltolva :-)

Még 3 hónapom van és akkor lesz 1 éve, hogy elkezdtem magam rászoktatni  a rendszeres mozgásra. Ez 5 nap minimum 30 percet jelent. Szerencsém volt, mert megtaláltam a számomra legjobban kivitelezhető gyakorlatokat Tiffany Rothe programjában. Ez tulajdonképpen több is, mint napi 30 perc, inkább 50, de ha az ember rossz passzban van, de 30 percet végigcsinál akkor sem lesz majd bűntudata :-)
És ahogy telnek a hetek vannak mélyrepülések néha azért mert a fárasztó munkanap után nincs kedve az embernek semmihez, néha egy több napig elhúzódó nátha miatt... ezért is fontos, hogy legyenek motiváló ingerek: ez nekem eleinte a mérleg, aztán mikor az megáll egy helyen Tiffany Rothe és a tükör, most pedig a szabócenti  :-)

Az elmúlt időszakban egyedül az étrend tekintetében nem tudtam határokat szabni. Szeretek főzni, szeretek enni, így úgy döntöttem, hogy az elfogyasztott mennyiséget csökkentem, és reggelik alkalmával átállok a joghurt gyümölcs kombora a pékárú helyett, bevált. De mégsem olyan, mintha megváltoztattam volna az étrendem, nem is olyan hatékony. Így a következő három hónapban tehát a köretek elhagyása/ felcserélése lesz a cél, valamint több hal fogyasztása.

Kép: http://www.tiffanyrotheworkouts.com