Kecskesajttal töltött gombafejek

Tegnap a zöldségesnél találtam kecskesajtot és vettem egy darabkát, volt szép közepes méretű csiperke is, abból is vettem.... és még egy csomó más dolog...
Közben a kiszolgáló lánnyal azon töprengtünk, hogy miért ilyenkor lehet magyar szamócát kapni, amikor még ebben az országban normál körülmények között nem érik és, amikor a kertben érik miért nem?

Visszatérve a receptre: úgy kezdtem a keresést, hogy van kecskesajtom és gombám, így találta nekem google ezt az oldalt (érdemes megnézni az oldalt, mert ő egy spenótos dolgot készített hozzá).
Az ott leírtak szerint összekevertem 10 dkg kecskesajtot 5 dkg vajjal (én főzéshez mindig Kerrygold-ot használok) és 5 dkg nagyon apró kenyérbéllel, fűszereztem sóval és borssal. A megtisztított gombafejeket sóztam és borsoztam, majd megtöltöttem a kecskesajtos keverékkel.
200 fokon 12 percig sütöttem.

Mi most főételnek ettük hagymás-petrezselymes krumplival, de szerintem előételnek is tökéletes.