Cézár saláta

Ahogyan mi szeretjük:

A csirkemellt megfűszerezem sóval és borssal, kicsit állni hagyom, majd kisütöm 1 evőkanál olívaolaj és 3 dkg vaj keverékében. Én szép vastag szeleteket szoktam csinálni és rövid ideig sütöm, hogy a hús még szaftos maradjon.
A húst ha megsült kiszedjük és az ott maradt olajra rányomunk 1 gerezd fokhagymát, átforgatjuk, vigyázva, hogy ne égjen meg... ekkor megy bele a kockára vágott kenyér, megpirítjuk. A kruton ettől kellemes fokhagymás lesz, valamint felszívja a hús ott maradt szaftját.
Én ehhez magam szoktam elkészíteni  a majonézt az itt olvasható recept szerint.

Végül a tálaláshoz megmosunk egy adag jégsalátát, amire ízlés szerinti mennyiségben húst és krutont pakolunk, megszórjuk parmezánnal, meglocsoljuk a majonézzel: