Sütőtökös keksz

Az ötlet és a recept Kicsi Vútól van, én nem raktam bele csokit, mert reggeli kávéalátétnek szánom. A sütőtök mindig kellemes puhaságot ad a kekszeknek, de az íze nem tolakodó, így a férjem is szívesen megeszi.

Elkészítés: 
1 tojást habosra keverünk 10 dkg nádcukorral, majd hozzáadunk még 1 dl olajat.
A száraz hozzávalókat külön tálba összekeverjük: 20 dkg liszt, 2 teáskanál sütőpor, 1 csipet só, 5 dkg  dió (én csak késsel aprítottam, így nagyobb darabok maradtak). Ezután a két részt összekeverjük.
Végül jön bele 5 dkg dió és 30 dkg megsült villával összetört sütőtök.
A tészta állaga elég folyós lesz, így fagyis kanállal érdemes kis halmokat a tepsibe pakolni.
180 fokon kb. 15 perc alatt sülnek ki a kekszek.