Gombapörkölt

Ma lenyűgöztem saját magam, mert hihetetlenül finomat főztem. Képet nem csináltam, mert nem nevezném fotogénnek :-D

Elkészítés:
1 nagy fej hagymát apró kockára vágunk, megdinszteljük 2,5 dkg vaj és 2 evőkanál olívaolaj keverékében. Rádobunk 1-1 felkockázott paradicsomot és paprikát, kicsit fonnyasztjuk, majd jön rá az 50 dkg gomba. Öntünk rá 1 dl vörösbort, hagyjuk elpárologni.
Fűszerezzük: pirospaprikával, borssal és egy csipet kakukkfűvel. Én sót a legvégén szoktam hozzá adni.
Öntünk rá 1 dl meleg vizet és közepes lángon főzzük, míg meg nem puhul a gomba. Ekkor sózzuk és hozzáadjuk a már kifőzött tésztát. Összekeverjük őket és kész is.