Sajtos gnocchi

Mivel legutóbb nagyon sok gnocchi-t készítettem most csak elő kellett venne a fagyasztóból egy csomagot. Így 15 perc alatt kész volt a vacsi, már csak arra kellett várni, hogy ehető hőmérsékletűre hűljön :-)

Elkészítés:
Beállítjuk a sütőt 200 fokra és légkeverésre.
30 dkg gnocchi-t pár perc alatt kifőzünk. Átöntjük egy jénaiba, adunk hozzá 10 dkg kockára vágott bacon-t, 10 dkg kockára vágott mozzarella sajtot, összeforgatjuk, öntünk rá 1 dl tejszínt, megszórjuk a tetejét 10 dkg trappista sajttal és mehet a sütőbe.


10 perc múlva mikor a teteje már megpirult kivesszük és nekilátunk a vacsinak.
Ez az adag két főnek elég, legalábbis nekünk bőven elég volt :-)
Az eredeti recept itt található.