Nutellás torta

Ragacsos-habos cukor-tengerben pancsolás :-)

A tészta:
20 dkg barnacukor kikeverve 6 tojás sárgájával. 
20 dkg vaj kikeverve 20 dkg Nutellával.
15 dkg liszt az előző alapanyagokhoz szitálva.
Végül 6 tojásfehérje kemény habja óvatosan belekeverve.

Egy nagy 26 centis formában sül, vagy két 18 centisben 180 fokon kb. 30 percig.

A krém:
Míg a tészta kisül 20 dkg vajat kikeverünk 20 dkg Nutellával. Megolvasztunk vízgőz felett 10 dkg étcsokit és 10 dkg Milka Noisette-t és ha kicsit kihűlt a vajas keverékhez adjuk.
Ezután hűtőbe rakjuk kb. 30 percre.

Mikor kihűlt a tortalap ketté vágjuk. Kivesszük a krémet a hűtőből és felkavarjuk, mert elég masszív lett :-)

Megkenjük a lapokat, egymásra pakoljuk őket és lekenjük a torta oldalát is.
Én mogyorót pirítottam és azzal díszítettem, de aki ügyesebb vadabb díszítést is csinálhat :-)