Imperial Piccata Chicken

Néztem, hogyan lehetne ezt jól lefordítani, aztán feladtam :-) Itt az eredeti recept és szebb kép.

4 csirkemellet sózunk és borsozunk, majd minden oldalát nagyon kevés olívaolajon megsütjük, majd átrakjuk egy tepsibe.
Egy nagy hagymát felkockáztunk és elkezdjük pirítani, majd ráöntünk 100 ml száraz fehérbort és hagyjuk, hogy elpárologjon az alkohol. Ekkor adunk hozzá: 240 ml tejszínt, 200 ml csirkealaplét, 50 g kapribogyót (amit előtte átmostunk), 50 g olajbogyót, 1 evőkanál mustárt és 3 gerezd szeletekre vágott fokhagymát.
Összefőzzük kb. 5-6 perc alatt és ráöntjük a már tepsibe rakott csirkére.
180 fokon elkezdjük sütni, kb. 1 óra, lefedés nélkül.
Elkészítjük a kéreg részt, amihez összeforgatunk 100 g nagyobb száraz kenyérdarabot (mindenképp nagyobb legyen, mert különben ilyen béna lesz, mint ez enyém :-D ), 40 g parmezánt, 60 g vajat, sóval és borssal.
Az utolsó 10 percben rakjuk rá.
Köretnek krumplipüré készült hozzá.