Sertésszűz fokhagymával és borral

Tegnap nem tudtam eldönteni, hogy mit készítsen a sertészűzből, mert két recept is nagyon tetszett, most következik a második. Az eredeti recept itt található, más köret van hozzá, mi az első recepthez használt köretet ettük.

Felszeletelünk egy szűzpecsenyét érmékre, megfűszerezzük sóval és borssal, majd 2 evőkanál olíva olajon és 2 evőkanál vajon lepirítunk
Kiszedjük a zsiradékból és belelökünk 18 gerezd fokhagymát, aranysárágra pirítjuk.
Öntünk bele 1fél csésze vörösbort, majd visszaredukáljuk. Utána mehet bele  fél csésze húslevesalaplé, és a lepirított szűzérmék 1 babérlevéllel. Hagyjuk főni 15 percig.
Kiszedjük a húst, a maradékhoz a serpenyőben adunk még egy evőkanál vajat valamint egy evőkanál balzsamecetet, összefőzzük és a húsra locsoljuk.